Ето и пълния текст на неговия пост: Да изясним сагата Кирил

...
Ето и пълния текст на неговия пост: Да изясним сагата Кирил
Коментари Харесай

Кирил Петков: Да изясним сагата Калин Стоянов!

Ето и цялостния текст на неговия пост:

 

" Да изясним сагата „ Кирил Петков ме предложения за министър “(По Калин Стоянов):

 

Когато се съставяше кабинета Денков-Габриел, първото предложение за министър на вътрешните работи пристигна от Борисов, написа във фейсбук Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната ".

 

Борисов предложи Атанас Илков, за който нашата инспекция сподели, че е с близки контакти с ГЕРБ-ДПС. След това Мария Габриел (значи отново Бойко Борисов) предложи Калин Стоянов.

 

Нашата инспекция в първия миг и след това моят диалог с господин Стоянов не сподели директна взаимозависимост, само че последващите дейности и бездействия на вътрешния министър ни опровергаха неведнъж.

 

Заключението е: няма “независим ” кадър, в случай че идва като рекомендация от Борисов! ГЕРБ-ДПС в никакъв случай не вършат инцидентни ходове, изключително в случай че става въпрос за Министерство на вътрешните работи. "

 

 



 

В коридорите на Народното събрание, Кирил Петков прикани ГЕРБ и Движение за права и свободи да признаят, че са " управлявали дружно ". " Г-н Пеевски през днешния ден беше по-честен. Той сподели, че колкото и гласове да имат след изборите, ще си приказват с ГЕРБ. Докато Борисов сподели, че няма да си приказват. Време е да не се срамят и да излязат да кажат, че ръководят дружно, съобщи пред публицисти съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

 

" Последното, което желая да кажа по тематиката за истината е, че няма по какъв начин да кажат, че не знаят какво написа в Конституцията. Те са най-голямата политическа партия в Народното събрание. Те споделят на депутатите какво да гласоподават. Това да споделят, че четирите дами са преговаряли с нас, не знаят кой е Калин Стоянов - стига толкоз. Време е хората да си поемат отговорността ", разяснява още Петков.

 

разгласи, че е завел цивилен иск в съда " против уебсайт и лица, определящи се като " проверяващи " публицисти ". Заплаши също, че ще си търси правата в съда против всеки, който приказва безумия и лъжи за него. Към медиите прибави политически водачи, някогашни и настоящи министри.

 

Както министърът, по този начин и от Министерство на вътрешните работи са безапелационни, че в медийното и интернет пространство се употребяват „ внушения на лъжи и откровени неистини “.

 

Стоянов отбелязва, че се усеща задължен да изясни, че: „ Не познавам, не съм се срещал и разговарял персонално или посредством други лица, по телефона, в това число и посредством мобилни приложения, с Мартин Божанов. По времето, в което бях началник на ГДБОП, събрахме всички материали по делото против този човек, които са импортирани в прокуратура и въз основата на които има формирано досъдебно произвеждане! “

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР